BELANGRIJKE NORMEN DIE U MOET WETEN WANNEER U VOOR GLAS KIEST

Regelgeving geeft richtlijnen voor het correct uitvoeren van processen, of het nu gaat om het vervaardigen van een product of het ontwerpen en construeren en bouwen, en elimineert de mogelijkheid van willekeurige beslissingen.

In Argentiniƫ is IRAM de regelgevende instantie, terwijl het in Chili de NCH is, in Europa de EN, in de VS de ASTM, enzovoort, enzovoort in elk land ter wereld. Binnen elke regelgeving zijn er specificaties die elk facet van ontwerp en constructie dicteren en er zijn zelfs certificeringen voor producten volgens internationale testen, zoals de ANSI SGCC (voor gelaagd glas) en IGCC (voor dubbel glas).

Als u niet zeker bent van de voorschriften die bij uw project horen, is het mogelijk om de huidige voorschriften in Europa of de Verenigde Staten te raadplegen als een manier om de doeltreffendheid van de oplossingen die u voor uw project hebt gekozen, te garanderen. In ieder geval is het essentieel om de technische specificaties van de door u gekozen producten te herzien en de ondersteuning van de specialisten van uw toeleveringsbedrijven te verzekeren.

wingman montage